Mágnes Horgászat - Magnet Fishing

Mágnes Horgászat - Magnet Fishing

Mágnes horgászat-tisztítsd meg az Alcsiszigeti Holt-Tiszát és Magyarország vizeit a fém tárgyaktól..

                                                                                                                                                       

Mágnes Horgászat - Magnet Fishing

Mágnes horgászat - Magnet Fishing - tisztítsd meg az Alcsiszigeti Holt-Tiszát és Magyarország vizeit a fém tárgyaktól !!!

 

A TE szerencséden múlik , hogy mit fogsz ki a vízből...talán azt a horgász eszközt , amit néhány éve beejtettél a vízbe , vagy a bicskádat , amit nagyon szerettél , esetleg egy kincses ládát tele sok - sok értékes dologgal...

 

Elkészítettük a tavaknál és folyóknál hobbiként űzött kincs horgászathoz azt a mágneses eszközt, amely alkalmas a vas és ferromágneses tulajdonságú anyagok kiemeléséhez. A mágnes tapadó ereje 350 kg-os súly megemelésére is alkalmas ideális esetben. Kifogtak már ehhez hasonló eszközzel : kerékpárt, pisztolyt, tőrt, páncél kazettát , horgász eszközöket és számtalan hihetetlenül régi tárgyat.

Horgász mágnes szett 350kg tartóerejű.: karabíner + 20m erős kötél - 48.000 HUF

Megrendelés emailben , fizetés előre utalással.

 

VÍZKŐ MÁGNES

A VÍZKŐ MÁGNES megakadályozza a vízkő kalcit formájában történő kiválását és lerakódását a különböző vízfelhasználó rendszerekben!

A készülék polarizálja és ionizálja a vízmolekulákat és az oldott ásványi anyagokat, megkönnyítve ezzel az ásványi sók hasznosulását az élő szervezetben. A nagy energiájú, mágneses, vízkőlerakódást gátló berendezés környezetkímélő módon, külső energiaforrás és vegyi kezelés nélkül szünteti meg a keményvíz okozta problémákat. A rendszer nem vonja ki a vízből a természetes ásványi anyagokat, de radikálisan lecsökkenti a keményvíz okozta lerakódásokat és a rozsdásodást.

Egyaránt alkalmazhatók a lakásokban, a családi házakban, konyhákban, kórházakban, a szállodákban, valamint az ipari létesítményekben, a növények öntözésénél és a haszonállatok tartásánál. A zárt keringető rendszerekben (távfűtés, hűtőrend-szerek) is jelentősen csökkenti a keletkező lerakódásokat.

Mágnes szegmens nikkelezett felületvédelemmmel készült. Mágneses tulajdonsága: 14200 Gauss zártmágneskörben. Nyitott alkalmazással 5200 Gauss érhető el. A vizkezeléshez használható szegmenst kizárólag  műanyag, vagy réz csőre érdemes felhelyezni. A vascső felületére felhelyezett mágnes, a vas és a mágnes egymásra hatása miatt valójában kizárja a folyadék kezelést.
Tengely irányú (axiális) mágnesezésű gyűrű mágnest erre a célra használni, a mágneses tér formája miatt nem javasoljuk.

 

VÍZKŐ MÁGNES.: 25.000 HUF

Megrendelés emailben , fizetés előre utalással.

 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed , akkor gyere el az Alcsi Horgászhelyre és beszélgessünk egy kellemeset

horgászás közben , vagy írj egy e-mailt nekem.

( alcsihorgaszhely @ gmail . com , +36 . 30 . 2694950 )



VISSZA

Kapcsolat

  Cím

5000 Szolnok , Alcsisziget utca 142 - 177.

 

  Telefon

 

+36 . 30 . 2694950

 

  E-mail

 

alcsihorgaszhely @ gmail . com

 

  Nyitvatartás

 

Az ÉV minden napján - 00:00 - 24:00 órában foglalás alapján !!!

Itt kikapcsolódásod közben is PÉNZT kereshetsz !!!