Legyél TE is egészséges az ALGA komplex segítségével...

Legyél TE is egészséges az ALGA komplex segítségével...

Tudod miért jó az ALGA komplex és a Q10 ???

 

 

A mikroalgák 3 fő hatása: 

 

  • Sejtszintű méregtelenítés - A Chlorella alga még a nehézfémeket is kiviszi a szervezetből!
  • Sejttáplálás - A Spirulina alga több, mint 4000! vitamint, ásványi anyagot, vitálanyagot stb tartalmaz!
  • Sejtvédelem – a káros szabadgyökök ellen az Asztaxantin segítségével. Az Asztaxantin a legerősebb természetes antioxidáns!

Munkában, sportban vagy a hétköznapokban túlterhelt embereknek ideális, hiszen az igénybevett sejtek energiaszükséglete többszörösére növekszik, s a megfelelő tápanyag és vitálisanyag bevitelét a mikroalgák biztosítják. A sejttáplálás minősége befolyásolja a sejtek öregedését. A vitális anyagok megfelelő bevitele gondoskodik a sejtekről, a jó közérzetről és felfrissülésről. Ezzel kimerültségünket kezelhetjük, és a sejtek regenerálódását elősegítve az öregedési folyamatokat is lassítjuk, bőrünk kisimult lesz, kisugárzásunk pedig utánozhatatlanul friss.

A mikroalgáknak semmilyen káros mellékhatása nem ismert.

Az összes, mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza, több, mint 4000 vitálanyag van benne, sejtszinten, méregtelenít, táplálja és védi a szervezetet. Kíváló Antioxidáns a szabadgyökök ellen!

Spirulina és Chlorella: e két ősi algafajtát „zöld arany” néven ismerik, és már az ókortól napjainkig kiemelkedő szerepet kapott a vitalitás megőrzésében, az immunerősítésben és a fiatalos energikusság megőrzésében. Sejtszinten regenerál és véd, magas E vitamin tartalma a sejtek oxidatív stressz (öregedés) elleni védelmében hatásos

A mikroalgák, méregtelenítenek és sejtszinten táplálnak és védenek. A Chlorella alga még a nehézfémeket is kivezeti a szervezetből.  Kíváló antioxidáns hatásúak. Természetes  vitaminokat, ásványi anyagokat és  nyomelemeket tartalmaznak  Vízben, vagy gyümölcslében oldva minden nap fogyaszthatóak, túladagolni nem lehet, mellékhatása nem ismert.

Megdöbbentő tények a mikroalgákról

 

1.) A már a letűnt idők dél-és közép amerikai, óceániai és ázsiai kultúrái is ismerték és elismerték a mikroalgákat, termesztették a „zöld aranyat”.

2.) A NASA űrkutatói Spirulina algát fogyasztanak űrutazásuk során, hiszen nincs koncentráltabb vitálanyag- és energiaforrás, mint a mikroalga.

3.) Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felvette a világ alapélelmiszerei közé. Szuperélelmiszernek nevezték el, mert az alga nem táplálék-kiegészítő, hanem teljes értékű táplálék.

4.) Barack Obama amerikai elnök nem olajmezőket vásárolt, hanemalgafarmokba fektette a pénzét. (Számtalan kiváló tulajdonsága és felhasználhatósága miatt)

5.) 1 gramm Spirulina alga tápértékben 1 kg zöldségnek felel meg.

6.) A világ legegészségesebb nemzetében élő emberek pl a Japánok átlagosan évente 10 kg algát fogyasztanak el (levesek, saláták, szusi). Közismert tény, hogy a világon Japánban az egyik legmagasabb az átlagéletkor.

7.) 1 kg alga 100.000 liter tengervíz hatóanyagát tartalmazza, olyat, mint vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, aminosavak, és jódot, amely serkenti az anyagcserét, és támogatja ezáltal a súlycsökkenést,fogyást.

8.) Az alga által tartalmazott vitálanyagok felszívódása 90% feletti,szemben a táplálék-kiegészítőkkel, melyek felszívódása nem haladja meg a 15-30%-ot.

9.) A mikroalga élő táplálék. Ez azért nagyon fontos, mert a szervezetünk nem képes egészséges sejtműködésre élő anyag bevitele nélkül. Ma már 99%-ban halott táplálékokat fogyasztunk,csatonázott (halott) vizet iszunk, még a táplálék kiegészítők 99%-a is halott. Eredmény: rohamosan szaporodó degeneratív betegségek. A mikroalga por napi fogyasztásával minden nap élő anyagot fogyaszthatsz 

10.) Mind a Spirulina alga, mind a Chlorella alga tartalmaz egy fitotápanyagot, ami az agy és az idegek sérülése esetén képes segíteni azok újra felépítésében, emiatt alkalmazzák Alzheimer és Parkinsonbetegségek kezelésében.

11.) A Spirulina alga és a Chlorella alga esetében is több klinikai kísérlet - tanulmány igazolta, hogy hatékonyan csökkenti a rák kialakulásának veszélyét és meglévő daganatok esetén is hatékony kezelési mód.

12.) Az alga nagy mennyiségben tartalmaz gamma-linolsavat (GLA), ami hiányzik a mindennapi étkezésünkből, pedig létfontosságú lenne a kiegyensúlyozott agyi működéshez

13.) A mikroalgák az algákhoz tartoznak, de a tengeri algákkal ellentétben, az édesvizekben nőnek. Általában 1mm-nél is kisebbek, a szabad vízben mozognak, lebegnek.

14.) Amíg kútvizet, patakvizet, folyóvizet ittunk,pl: nagyszüleink, dédszüleink (és itattunk az állatainkkal), addig minden nap fogyasztottunk mikroalgát. Nem egy új dolog. Csakhogy jelenleg - több ezer év óta először - nem fogyasztjuk őket. A példa nem azt mutatja, hogy jelenleg javulna az emberek általános egészségi állapota...

15.) A mikroalgák változó mértékben, de bizonyítottan csökkentik,semlegesítik a sugárzás okozta károsodást (pl. radioaktív sugárzás, ami egyre nagyobb mértékben ér minden nap, mindannyiunkat.)

16.) „Az alga a XXI. század fénytápláléka” - a mikroalgák a legnagyobb mennyiségben tartalmaznak fényrészecskéket, azazbiofotonokat, ami nélkül a sejtjeink összezavarodnak és hibásan kezdenek el működni.


Az algákban nem hinni kell, hanem tapasztalni a hatásukat. 

Több tízezer ember tapasztalata az, ami egyre nagyobb nyilvánosságot tulajdonít a témának Magyarországon is.

Tapasztald meg Te is az algák áldásos hatását.

Jobb, ha elfogadjuk, hogy az algafogyasztást minden embernek javasolt beépítenie a napi szintű táplálkozásába. Vannak dolgok, amiket kizárólag az algák tudnak nekünk biztosítani - legalábbis ilyen széles körben, bárki számára elérhetően.

 

Személyes visszajelzések:

“Javul a pajzsmirigy alulműködésem, és fogytam 7 kilót a  mikroalga segítségével!”

“Én is elmondom, mit tapasztaltam,  natur algát fogyasztok 3 hónapja. Most voltam pajzsmirigy ellenőrzésen, mert alulműködik és meglepődött a doktornő is meg én is, mert nagyon sokat javult. Eddig 100as dózisú hormontablettát kellett szednem. Most pedig csak 50est irt. A másik jó, amit szintén ennek a  kiváló terméknek köszönhetek, fogytam 7 kg-ot, ami semmivel nem sikerült eddig, továbbra is fogyasztom, szivesen ajánlom másoknak is!!!” A. Katalin

 

“Mikroalga segített a gyógyíthatatlan allergiában és asztmában”

“Saját tapasztalatom! Az orvosok által gyógyíthatatlan, allergiás, asztmásnak diagnosztizált gyermekeim meggyógyultak az algától. Mióta fogyasztják a 100% os mikroalga termékeket azóta tünetmentesek.” Vernyik László

  

“A mikroalga segített rendezni a vérnyomásom, és megszüntette az ízületi fájdalmaimat”

Nekem a vérnyomásomat állította be, a térdem-kezem-vállam és a gerincfájdalmat szüntette meg. 2 év elteltével nem kellett menni semmivel orvoshoz, jó a közérzetem. Köszönet az algáért, csak ajánlani tudom mindenkinek. Puszi Ilonka”

 

“Jó a gyomornak, székrekedési problémákat oldott meg”

“Óriási segítség volt a mikroalga a kislányomnak. Székrekedési problémákat oldott meg, azóta már a fél óvoda ezt eszi (főleg az anyukák).” Keszthelyi Tibor

 

“A magas vérnyomásom normális lett!”

„Három éve magas vérnyomást diagnosztizált a házi orvosom  /szisztolés vérnyomás: 180-as érték/. Elküldött egy teljes körű vizsgálatra, de az ok nem derült ki.  Ezért a tünetek kezelésére felírt egy  Monoprill nevű gyógyszert, melyből napi egy tablettát kellett bevennem. 2007 októberében megismerkedtem  egy  mikroalga alapanyagú termékkel és két és fél hónap alga fogyasztás után abbahagyhattam a vérnyomás csökkentő szedését.  A vérnyomásomat minden nap ellenőrzöm, de azóta a legmagasabb érték 137/80 volt.”

Berkes Bernadette, Budapest

 

 A 100%-os mikroalga komplex

Immun Supreme Powder (alga komplex por)

180 g port tartalmaz
1 doboz 1-2 havi adag
1 éves kortól fogyasztható!

Immun Supreme 240 Caps (alga komplex kapszula)

240 kapszula
120g nettó tömeg
0,5g / kapszula - kényelmes méret
1 doboz 1-2 havi adag
1 éves kortól fogyasztható!

 

 

"Nem ismerek ennél komplexebb sejtvédő-, tápláló-, méregtelenítő kúrát - életelixírt!"
- Dr. Ilyés Gabriella, orvos

 

 

 

4 féle mikroalga együtt egy dobozban

 spirulina, chlorella, lithotamnium és axtaxantin

 

A spirulina alga:

A spirulina egy mikro algafajta, amely már több százmillió éve él a Földön. Egyes fajok a sós vizeket, mások az édesvizeket kedvelik, megint mások a talajt vagy éppen a sziklákat részesítik előnyben. A tengerekben főként a nagyobb méretű és több méter hosszú algák éldegélnek, de vannak szabad szemmel alig látható, úgynevezett mikroalgák is, mint például a spirulina is. A spirulina az emberi szervezet számára nagyon értékes anyagokat tartalmaz. Nemcsak azoknak javasolható a fogyasztása, akik valamilyen egészségügyi problémától szenvednek, hanem azoknak is, akik szeretnék megóvni egészségüket.

  • Spirulina mikroalga immunerősítő tápanyag, ami sejtszinten segíti szervezetünket, hiszen a mai zöldségek és gyümölcsök már nem tartalmazzák mindezt a megfelelő mennyiségben.
  • A spirulina egy olyan szuperhatékony élelem, ami az immunerősítő hatás mellett számtalan területen bizonyított jótékony hatással rendelkezik. magas klorofilltartalma kiváló antioxidáns,véd a káros szabadgyököktől, melyek a rosszindulatú sejtfolyamatokért felelősek, valamint az idő előtti öregedésért. Védi az egész szervezetet, hatására szebb és simább lesz a bőr, megerősödik a szem, élesedik a látás, mert a szem kis ereit támogatja. Csökkentheti a trombózisveszélyt.
  • A spirulina mikroalga idegrendszer-támogató fitotápanyag tartalma segít a tanulásban, a koncentrációban. Jó hatással van a csontvelőre és a vérképzésre, így nagyobb műtétek, kemo kezelések utáni regenerálásban segíthet. Magas ásványianyag tartalma máj és  vesevédő hatású. Segíti az egészséges emésztést, javítja a közérzetet és energiát ad a mindennapokhoz.
  • Csökkenti a koleszterint, így védi az ereket. Ennek különösen a 2-es típusú cukorbetegségnél van kiemelkedő szerepe. Gyulladáscsökkentő hatású, illetve a szövetek gyógyulását és regenerálódását is segíti.
  • A Spirulina mikroalga egy olyan koncentrált tápanyag, ami segíti szervezetünket, hiszen a mai zöldségek és gyümölcsök már nem tartalmazzák az ásványi anyagokat és vitaminokat a megfelelő mennyiségben.

Mitől más a spirulina, ez a kék-zöld alga, mint a legtöbb növény?

Tudta Ön, hogy a legtöbb növényi étel nem teljes értékű, mivel hiányzik belőlük egy, vagy több aminosav? Miért fontos ez az információ?
Mert a szervezetnek proteint kell előállítania saját működési problémáinak helyreállításához. Ehhez csak akkor jut hozzá, ha az elfogyasztott élelemben egyidejűleg minden protein összetevő (aminosav) jelen van. Ha ez nem teljesül, a bevitt aminosavak elvesznek. A spirulina tartalmazza mind a 8 aminosavat. Mik ezek és mire jók?

A spirulinában mind a 8 esszenciális aminosav megtalálható!

Isolecuin: az optimális növekedéshez és az intelligencia fejlődéséhez
Leucin: élénkíti az agyműködést és növeli az izomzat energiaszintjét
Lysin: erősíti a keringési rendszert, fenntartja a természetes sejtnövekedést
Methionin: segít megőrizni a máj egészségét és idegnyugtató hatású (antistressz tényező)
Phenylanalin: a pajzsmirigy számára létfontosságú
Threonin: javítja az emésztés hatékonyságát
Tryptophan: nyugalomérzetet biztosít
Valin: serkenti a mentális teljesítményt
A spirulina nem esszenciális aminosavai

Alanin: erősíti a sejtfalakat
Arginin: nagyon fontos a férfiak szexuális egészségéhez( az ondó 80%-a arginin)
Aszpartámsav: segíti a szénhidrát energiává alakulását
Cystin: segíti a hasnyálmirigy egészségét
Glitaminsav: alapvető agysejt tápanyag
Glycin: elősegíti a sejtek oxigén felhasználását
Histidin: a hallás erősítésében játszik nagy szerepet
Serin: segíti a fül idegrostjainak védőburok kialakítását
Tyrosin: lassítja a sejtek öregedését, szerepet játszik a napégés elleni védelemben

Ásványi anyagok, melyek a spirulinában megtalálhatók

A mikroalga növekedése során magába nyeli az ásványi anyagokat is, melyet aztán könnyen felszívodó formában eltárol. Lássuk milyen ásványi anyagokhoz jutunk azáltal, ha spirulinát is tartalmazó étrendkiegészítőt eszünk minden nap.

Kálium, mely hiánya szívbetegséget, magas vérnyomást, mellékvese kimerülést és izomsorvadást okozhat.
Kálcium, mely különösen fontos a csontok és a fogak egészségéhez.
Cink, melynek kiemelkedő hatása van a mentális egészségünkre
Magnézium, mely hiánya izomgörcsöket okozhat( szívrendellenesség)
Mangán, mely elősegíti a vércukorszint egyensúlyát
Szelén, melynek öregedésgátló hatása van és javítja a szívműködés hatékonyságát
Vas, mely nagyon fontos a vér oxigénszállító képességének fenntartásában
Foszfor, mely a kálciummal együtt fenntartja a csontsűrűséget. Enélkül a csontjaink elhajlanának.

A spirulina vitaminokat is tartalmaz

Természetesen a spirulina (kék-zöld alga) vitaminokat is tartalmaz, melyek ugyebár nélkülözhetetlenek az egészségünk fenntartásához. Menjünk végig a spirulina vitamin összetevőin, és nézzük meg, hogy miért fontosak ezek.

B6– védi a szív egészségét

Biotin– ez szállítja a szénmonoxidot a szervezetben. Legfőbb elensége a nyers tojásfehérje

B12– hiánya vérszegénységet, kövérséget és mentális betegségeket okoz (a spirulina 250%-kal többet tartalmaz, mint a marhamáj, mely a leggazdagabb b12 vitaminban az élelmiszerek közül)

Pantoténsav– stressz vitamin

 

A SPIRULINA ALGA 10 LEGFONTOSABB HATÁSA:

  • Szemvédő, Szemgyógyító hatás
  • Légzőszer, Tüdő támogató, tisztító hatás
  • Érrendszer javító, Szívegészség támogató
  • Májműködés javító, Immunerősítő
  • Vércukorszint csökkentő
  • Agyműködés serkentő, Agytámogató hatás
  • Öregedés ellenes hatás
  • Haj és Körömállapot javító hatás
  • Allergia ellenes hatás
  • Veseműködés javító hatás

A Spirulina vérnyomás-, vércukor- és koleszterincsökkentő, gyulladásgátló, izomregeneráló, anyagcsere-serkentő tulajdonságú.  300 %-al több kalciumot tartalmaz, mint a tej, 2300 %-al több vasat, mint a spenót, 3900 %-al több béta-karotint, mint a sárgarépa és 375 %-al több fehérjét, mint a tofu.  Növényi fehérjetartalma magasabb, mint 60 százalék.

Az A-vitamin a bőr, szem és porcok egészségéről gondoskodik, az E-vitamin az anyagcseréért felelős, a B1-vitamin a szív és keringési rendszer támogatója, a B2-vitamin a koenzimekért, a protein- és energia-háztartásért felelős, a B3-vitamin az idegrendszerért, a B6-vitamin az aminosavakat, immunrendszert, majd az összes szervet, az izomzatot támogatja, a B12-vitamin a vörösvértestek képződését segíti elő.

A természetes Asztaxantin  ötvenszer erősebb, mint a béta-karotin, hatvanszor erősebb, mint a C-vitamin, és ötszázötvenszer erősebb, mint az E-vitamin. Az Asztaxantin védőfunkciónak köszönhetően az algák akár több mint 40 évig is kibírják táplálék és víz nélkül, így a nyári hőséget vagy a téli, jeges hideget is átvészelik.

 

A Chlorella alga:

A chlorella egy gömbalakú kis egysejtű zöld növényke, mely édesvízben tenyészik. Rendkívül gazdag fehérjében, vitaminokban és enzimekben, valamint más mikroelemekben (ásványi anyagokban), növényi rostban, klorofillban és például karotinoidokban is. Állítólag az összes növény közül a chlorella tartalmazza a legtöbb klorofillt, illetve jelentős arányban tartalmaz B-, C- és E-vitaminokat, foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot, valamint nyomelemeket: vas, mangán, cink, réz, kobalt (aminosav kelát-kötésben).

A chlorella igen jó hatással van az immunrendszerre, serkenti a fehérvérsejtek termelését. Gazdag vitaminforrásként serkenti a vörösvérsejtek termelődését is, valamint az artériák tágulását, így a szervezet számára jobb oxigén-ellátottságot biztosít és fokozza az anyagcserét. Mivel gazdag rostokban, így fokozza a bélműködést is, segít tehát megelőzni minden pangás okozta elmérgeződést a belekben. Egyik fő felhasználási területe éppen ez: a szervezet méregtelenítése, azon belül is elsősorban a nehézfémektől való megszabadulás.

Nagyon erős méregmágnes még a nehézfémeket is kiviszi az szervezetből. 

A chlorellának kiemelkedő a klorofilltartalma, aminek köszönhetően segít kigyógyulni a különféle sérülésekből és fekélyekből. Védi ezen túl a sejteket a szabadgyökökkel szemben, és pozitívan hat a sejtregenerálódásra. Erősíti a stresszel szembeni ellenállást is.

A Távol-Keleten az algákat szemes gabonákkal és szójával együtt fogyasztják, mivel így még erőteljesebb a méregtelenítő hatásuk. Japánban úgy tartják, hogy az algák bizonyos mértékig megvédenek a környezeti sugárártalmaktól is (nukleáris, illetve röntgensugárzás). Ezenkívül az algák jótékony hatását tapasztalták a rák megelőzésében , és a már kialakult betegség kiegészítő kezelésében.

Japánban és Thaiföldön termesztik elsősorban.

A Chorella intenzív, teljes körű, sejtszintű méregtelenítést végez, lúgosítja a szervezetet és beállítja az optimális pH-szintet. A sérült sejtek regenerálódását segíti, és ösztönzi az őssejtek működését. A különleges napfényfarmokon nevelt mikroalgák egyedülállóan magas klorofiltartalommal rendelkeznek.

A chlorella alga 10 legfontosabb hatása:

  • Méregtelenítő hatás, Nehézfém méregtelenítő
  • Fehérje pótlás, Feltápláló hatás
  • Cukorbetegség ellenes hatás
  • Reuma ellenes hatás, Izület tisztító
  • Daganat ellenes, Sugárzás mellékhatás csökkentő
  • Immunerősítő hatás
  • Emésztés javító hatás
  • Magnézium pótló hatás
  • Testsúly csökkentést segítő, Lúgosító hatás
  • IBS ellenes hatás

 

A Lithotamnium Calcarium alga:

A Lithotamnium calcareum Nyugat-Európa magas ásványtartalmú, kristálytiszta vizeiben honos algafaj. Összetételének 34%-át  tiszta, természetesszerves kalcium képezi, amely testünk számára a legfontosabb ásvány.

A kalcium nélkülözhetetlen csontjaink, fogaink, körmeink és hajunk újraképződéséhez, illetve fontos szerepet játszik a lúgosításban is. Tudományos kutatások igazolják, hogy a Lithothamnium alga természetes kalciuma – a vegyileg előállítottal szemben – magasabb arányban képes beépülni, sőt ennek hatékonysága Spirulina alga hozzáadásával még tovább fokozódik. Így a Lithotamnium alga csontjaink és fogaink leghatékonyabb kalciumforrása lehet.

Természetes kalciumforrás, mely az emberi szervezethez nagyon hasonló, nagyon magas a felszívódási aránya.

 

A Haematococcus pluvialis, vörös alga, nagyon magas az Astaxantin tartalma.

A karotinoidok csoportjába tartozó astaxanthin – amelyet a Haematococcus Pluvialis mikroalgából nyernek – a világon egyedül álló bioaktív, nagy hatékonyságú természetes sejtvédõ antioxidáns.
Képes az egészséges sejteket – antioxidáns hatásának köszönhetõen – megvédeni, serkenti az immunrendszert, védelmezi az idegrendszert. Az astaxanthint japán kutatók, mint táplálék-kiegészítõt ajánlják.

Így tehát az egészségünk megõrzése érdekében nem találunk jobb, természetes antioxidánst, mint az ASTAXANTHIN, mert :

  • 20-szor erõsebb, mint a szintetikus változata• 50-szer erõsebb, mint a béta-karotin
  • 60-szor erõsebb, mint a C-vitamin
  • 550-szer erõsebb, mint az E vitamin
  • mellékhatás mentes – nem pro-oxidatív
  • átjut a vér-agy és vér-retina gáton – gyulladásgátló védelem.

Az Astaxanthin, egészségjavító hatása:

  • Öregkori makula degeneráció (gátolja a hályog kialakulását)
  • Alzheimer-és Parkinson-kór (a két legfontosabb idegrendszeri betegségek kezelése)
  • Koleszterin (akadályozza az LDL koleszterin oxidációját, védelem a szív és agyi katasztrófákkal szemben)
  • Gyulladásos, krónikus vírusos és autoimmun betegségek (védi a DNS-t)
  • Dyspepsia (megszünteti a gyomorégést, a puffadást, émelygést, hányingert, hányást)
  • Férfiak meddõsége  (termékenység javítása)
  • Izom mûködés javítása  (eltávolítja az izmokból a szabad gyököket)
  • Káros UV sugárzásokkal szembeni védelem (UVA és UVB szûrõ hatás)
  • Szívritmuszavarok rendezése  (szívritmus normalizálás)
  • Magas vérnyomás (anti-hypertonia ügynök)
  • Stressz  (segíti a stressz feldolgozását)
  • Daganatos betegségek (meggátolja bizonyos daganatok kialakulását)
  • Stroke (oxigénhiány okozta betegségek javítása)

Kurihara H. és munkatársai által végzett kísérletekben, bizonyítást nyert, hogy az astaxanthin csökkenti a természetes ölõsejtek stresszel indukált elnyomását, melynek köszönhetõen hatékonyabban felszámolja a daganatsejteket.
Az astaxanthin semlegesíti a szingulett-oxigént – egy igen reaktív oxigénkötést –, így az erõs antioxidáns hatásáról híres E-vitamin is eltörpül mellette (Shimidzu et al. 1996), és egyedülálló szerkezetének köszönhetõen megvédi a test szerveinek sejtmembránjait.
Szemben a B-karotinnal, a C-vitaminnal és más antioxidánsokkal, amelyek kizárólag a bilipid réteg külsõ vagy belsõ felszínén tartózkodnak, az astaxanthin-molekula – egyedülálló módon – képes a sejtek bilipid membránjának mindkét oldalán megtapadni. Így biztosít a sejteknek nagyfokú védelmet.

A kutatási eredmények azt mutatják, hogy a Haematococcus Pluvialis algából kivont astaxanthin 6 mg/nap mennyiségben biztonságosan adható egy felnõttnek.

Az algák a fotoszintézis során a fényenergia felhasználásával a tápanyagokon kívül színanyagokat (klorofill, karotinoidok: karotinok és xantofillok) állítanak elõ.

Az orvosok és a biokémikusok a különbözõ tengeri táplálékokból egy olyan algát különítettek el, amely a klorofill zöld színét elnyomó vörös színanyagot tartalmaz (Haematococcus pluvialis). Az Egyesült Államokban, Japánban, Franciaországban és Angliában számos vizsgálatot végeztek, hogy tisztázzák ennek az astaxanthin nevû vörös színanyagnak az élettani hatásait

 

A SPIRULINA ALGA 30 JÓTÉKONY HATÁSA

A spirulina egy mikroalgafajta, amely már több százmillió éve él a Földön. Egyes fajok a sós vizeket, mások az édesvizeket kedvelik, megint mások a talajt vagy éppen a sziklákat részesítik előnyben. A tengerekben főként a nagyobb méretű és több méter hosszú algák éldegélnek, de vannak szabad szemmel alig látható, úgynevezett mikroalgák is, mint például a spirulina is. A spirulina az emberi szervezet számára nagyon értékes anyagokat tartalmaz. Nemcsak azoknak javasolható a fogyasztása, akik valamilyen egészségügyi problémától szenvednek, hanem azoknak is, akik szeretnék megóvni egészségüket.

Spirulina mikroalga immunerősítő tápanyag, ami sejtszinten segíti szervezetünket, hiszen a mai zöldségek és gyümölcsök már nem tartalmazzák mindezt a megfelelő mennyiségben.

A spirulina egy olyan szuperhatékony élelem, ami az immunerősítő hatás mellett számtalan területen bizonyított jótékony hatással rendelkezik. magas klorofilltartalma kiváló antioxidáns, véd a káros szabadgyököktől, melyek a rosszindulatú sejtfolyamatokért felelősek, valamint az idő előtti öregedésért. Védi az egész szervezetet, hatására szebb és simább lesz a bőr, megerősödik a szem, élesedik a látás, mert a szem kis ereit támogatja. Csökkentheti a trombózisveszélyt.

A spirulina mikroalga idegrendszer-támogató fitotápanyag tartalma segít a tanulásban, a koncentrációban. Jó hatással van a csontvelőre és a vérképzésre, így nagyobb műtétek, kemo kezelések utáni regenerálásban segíthet. Magas ásványianyag tartalma máj és  vesevédő hatású. Segíti az egészséges emésztést, javítja a közérzetet és energiát ad a mindennapokhoz.

Csökkenti a koleszterint, így védi az ereket. Ennek különösen a 2-es típusú cukorbetegségnél van kiemelkedő szerepe. Gyulladáscsökkentő hatású, illetve a szövetek gyógyulását és regenerálódását is segíti.

A Spirulina mikroalga egy olyan koncentrált tápanyag, ami segíti szervezetünket, hiszen a mai zöldségek és gyümölcsök már nem tartalmazzák az ásványi anyagokat és vitaminokat a megfelelő mennyiségben.

 

Mitől más a spirulina, ez a kék-zöld alga, mint a legtöbb növény?

Tudta Ön, hogy a legtöbb növényi étel nem teljes értékű, mivel hiányzik belőlük egy, vagy több aminosav? Miért fontos ez az információ?
Mert a szervezetnek proteint kell előállítania saját működési problémáinak helyreállításához. Ehhez csak akkor jut hozzá, ha az elfogyasztott élelemben egyidejűleg minden protein összetevő (aminosav) jelen van. Ha ez nem teljesül, a bevitt aminosavak elvesznek. A spirulina tartalmazza mind a 8 aminosavat. Mik ezek és mire jók?

A spirulinában mind a 8 esszenciális aminosav megtalálható!

Isolecuin: az optimális növekedéshez és az intelligencia fejlődéséhez
Leucin: élénkíti az agyműködést és növeli az izomzat energiaszintjét
Lysin: erősíti a keringési rendszert, fenntartja a természetes sejtnövekedést
Methionin: segít megőrizni a máj egészségét és idegnyugtató hatású (antistressz tényező)
Phenylanalin: a pajzsmirigy számára létfontosságú
Threonin: javítja az emésztés hatékonyságát
Tryptophan: nyugalomérzetet biztosít
Valin: serkenti a mentális teljesítményt


A spirulina nem esszenciális aminosavai

Alanin: erősíti a sejtfalakat
Arginin: nagyon fontos a férfiak szexuális egészségéhez( az ondó 80%-a arginin)
Aszpartámsav: segíti a szénhidrát energiává alakulását
Cystin: segíti a hasnyálmirigy egészségét
Glitaminsav: alapvető agysejt tápanyag
Glycin: elősegíti a sejtek oxigén felhasználását
Histidin: a hallás erősítésében játszik nagy szerepet
Serin: segíti a fül idegrostjainak védőburok kialakítását
Tyrosin: lassítja a sejtek öregedését, szerepet játszik a napégés elleni védelemben

 

Ásványi anyagok, melyek a spirulinában megtalálhatók

A mikroalga növekedése során magába nyeli az ásványi anyagokat is, melyet aztán könnyen felszívodó formában eltárol. Lássuk milyen ásványi anyagokhoz jutunk azáltal, ha spirulinát is tartalmazó étrendkiegészítőt eszünk minden nap.

Kálium, mely hiánya szívbetegséget, magas vérnyomást, mellékvese kimerülést és izomsorvadást okozhat.
Kálcium, mely különösen fontos a csontok és a fogak egészségéhez.
Cink, melynek kiemelkedő hatása van a mentális egészségünkre
Magnézium, mely hiánya izomgörcsöket okozhat( szívrendellenesség)
Mangán, mely elősegíti a vércukorszint egyensúlyát
Szelén, melynek öregedésgátló hatása van és javítja a szívműködés hatékonyságát
Vas, mely nagyon fontos a vér oxigénszállító képességének fenntartásában
Foszfor, mely a kálciummal együtt fenntartja a csontsűrűséget. Enélkül a csontjaink elhajlanának.

A spirulina vitaminokat is tartalmaz

Természetesen a spirulina (kék-zöld alga) vitaminokat is tartalmaz, melyek ugyebár nélkülözhetetlenek az egészségünk fenntartásához. Menjünk végig a spirulina vitamin összetevőin, és nézzük meg, hogy miért fontosak ezek.

B6– védi a szív egészségét

Biotin– ez szállítja a szénmonoxidot a szervezetben. Legfőbb elensége a nyers tojásfehérje

B12– hiánya vérszegénységet, kövérséget és mentális betegségeket okoz (a spirulina 250%-kal többet tartalmaz, mint a marhamáj, mely a leggazdagabb b12 vitaminban az élelmiszerek közül)

Pantoténsav– stressz vitamin

 

A spirulina kedvező hatásai az emberi szervezetre:

  1. A spirulina kedvezően hat az immunrendszerre, ugyanis a benne található antioxidánsok közömbösítik a káros szabad gyököket.
  2. Csökkenti a szervezet gyulladásait, így mindenkinek javasolható a fogyasztása, aki krónikus gyulladástól szenved.
  3. A benne található rostok kedvezően hatnak az emésztésre, és a bélműködést is képesek rendbe hozni.
  4. Klorofilltartalma elősegíti, hogy a szervezetből kiürüljenek a méreganyagok. A klorofill ezen kívül részt vesz az oxigén előállításában is.
  5. Csökkenti a vér koleszterinszintjét.
  6. Javítja a kötőszövetek és a bőr rugalmasságát.
  7. Javítja a haj és a körmök állapotát.
  8. Lassítja az öregedési folyamatokat.
  9. Csökkenti az allergiás tüneteket.
  10. Vér- és májtisztító hatásokkal rendelkezik.
  11. Javítja a tüdőfunkciót.
  12. A spirulina olyan fitotápanyagot tartalmaz, amely az agy és idegek sérülései esetén jelentenek segítséget.
  13. Rengeteg vitamint tartalmaz.
  14. Gazdag fehérjékben, amelyek könnyen emészthetők.
  15. Igen gazdag esszenciális ásványi anyagokban és nyomelemekben. Van benne kálium, kalcium, cink, mangán, magnézium, vas, szelén és foszfor.
  16. A spirulina egy elsődleges A-vitamin-előanyag, úgynevezett alga karotén. A spirulina béta-karotén és cryptoxanthin pigmenteket tartalmaz, amelyből A-vitamin jön létre. A-vitaminra pedig többek között szükségünk van, hogy a szemünk egészséges maradjon.
  17. Vírus- és baktériumellenes tulajdonságokkal rendelkezik, így egyes bőrbetegségek ellen is eredményesen bevethető. Ilyen például a pikkelysömör.
  18. Védelmet nyújt a csontritkulás ellen.
  19. Szerepet játszik a vérképzésben.
  20. Biztosítja a szürkehályog elleni védelmet.
  21. Méregteleníti a szervezetet.
  22. Hatékonyan csökkenti a daganatok kialakulásának kockázatát.
  23. Csökkenti az allergiás tüneteket.
  24. Javítja a sejtanyagcserét és serkenti a sejtépítő folyamatokat.
  25. Lúgosítja a szervezet, ezzel is a hatékonyabbá és eredményesebbé teszi a fogyást.
  26. Csökkenti a vérnyomást.
  27. Egyes gyógyszerek és nehézfémek vesekárosodást okoznak. A spirulina ezt is segít kivédeni.
  28. Segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket.
  29. Csökkenti a májgyulladást.
  30. A spirulina előnyösen hat a bélflórára. Képes legyőzni a bél számára káros baktériumokat, mint például az E. coli vagy a Candida gomba.

 

Így fogyaszt a spirulina mikroalga:

Egyetlen teáskanálnyi szárított spirulina algaporban 4 gramm fehérje, emellett rengeteg B1-, B2-, B3-vitamin, vas és réz van, és mindössze 20 kalóriát tartalmaz.

Ezenkívül gazdag Omega-3 zsírsavakban, és a zöld színét adó klorofillnak köszönhetően segít a szervezetből eltávolítani a méreganyagokat.

Grammarányosan a spirulina alga az egyik legtápanyaggazdagabb étel a bolygón.‼️ 

Naponta 1-3 grammot ajánlanak belőle fogyasztásra, de a 10 grammos dózissal is hatékony eredményeket lehet elérni.

A spirulina alga jelentősen csökkenti a vércukorszintet, ami közvetlenül is segíti a fogyást. Ez a benne található omega-3 zsírsavaknak és a GLA-nak köszönhető. 25 cukorbeteg ember körében végzett vizsgálat azt találta, hogy napi 2 gramm spirulina jelentősen csökkentette a vércukorszintet 

Ugyanez az adagolás, napi 2 gramm  elég volt ahhoz, hogy az algapor csökkentse az egészségre káros, LDL-koleszterin, és növelje a jótékony hatású, HDL-koleszterin szintjét is.‼️ Az LDL-koleszterin azért számít károsnak, mert ha nagy mennyiségben van jelen, a felesleg belőle lerakódik az artériák falára, és gátolja a véráramlást, ami egy egész sor egészségügyi problémát okozhat, ezzel szemben az LDL-koleszterin eltávolítja a felesleget, ami a májba kerülve lebomlik.


Így fogyaszt a spirulina, méregtelenít. lúgosít, kíváló vitamin és tápanyagforrás,  rendbe teszi a koleszterint, és szabályozza a vércukrot is, 

A spirulina algákat még a NASA asztronautái is alkalmazzák.

 

A mikroalga döbbenetes hatásai: 

Végre sikerült teherbe esni! A Spirulina tartalmú alga segített.

Egy kedves hölgy könnyekkel a szemében mesélte, hogy lánya 5 évi sikertelen próbálkozás után – miután semmilyen szervi bajt nem tudtak megállapítani sem nála, sem pedig férjénél – elkezdte fogyasztani az algát. Két havi szedés után (3. hónapban) sikerült teherbe esnie mindenféle orvosi segítség nélkül. Nála valószínűleg a szervezet túlsavassága, vagy esetleg a fehérjehiány okozhatta a terméketlenséget. Tudott dolog az is, hogy a fehérjehiány csökkenti a teljesítőképességet, ami nemcsak az erőnlétre és a kitartásra, hanem a szaporodásra is vonatkozik. Miután a spirulina nagy mennyiségű növényi fehérjét (60-70%) tartalmaz, amelynek felszívódása rendkívül jó az állati fehérjéhez képest, ez a kis parányi egysejtű sokkal több fehérjével tudja ellátni szervezetünket, mint a hús!

 

Fontos!

Ha mikroalgát vásárolsz, ne a bioboltokban, vagy gyógyszertárakban kapható tablettákat vedd meg, mert azok általában csak minimális hatóanyagú, egy-két komponensű termékek, amelyeknek a minőségét a kezdetleges gyártási technológia lerontotta. 

 Az Immun Supreme-et gyártó cég elsőrangú, gyógyszerészeti minőségű alapanyagokkal és a legmodernebb, kíméletes feldolgozási eljárásokkal dolgozik, hogy az algák csodálatos hatása ne sérüljön a feldolgozás során.

 Alig van néhány gyár az egész világon, ami ebben a minőségben képes legyártani minőségi mikroalgát és a természetes eredetű asztaxantin antioxidánst. Egyszerűen a legtöbb cégnek nincs meg a technológiája hozzá, mert nagyon-nagyon drága!

 Csak ezzel a speciális feldolgozási technológiával képes a mikroalga megőrizni eredeti képességeit, és ilyen erős hatást produkálni.

A profi gyártók kizárólag por vagy alga por kapszulában formában gyártják a mikroalgákat és nem tabletta formájában hiszen kizárólag ezekkel a kíméletes eljárásokkal lehet a mikroalgák több, mint 4000 féle vitálanyagát és vitamintartalmát megőrízni. A tabletta nem más, mint por hő hatására összeragasztva, a magas hőmérséklet miatt a vitaminok nagy részét már el is veszítik a mikroalgák, sőt sok gyártó még vegyszert, ragasztóanyagot is használhat a por tablettává ragasztása során. 

 

Egy teljes biobolt egy dobozban.

Minden vitamin, nyomelem, ásványi anyag, esszenciális aminosav, zsírsavak (Omega-3 és társai), és több mint 2100 enzim található ezekben a különleges mikroalgákban

 

Biocom Regisztráció menete 25% os nagyker kedvezményért:

Amennyiben még nem vagy Biocom tag , de szeretnél az lenni , akkor itt tudsz beregisztrálni és nagyker áron vásárolni: http://www.biocomnetwork.ch/hu/regisztracio?op=1

  • Válassz nyelvet a jobb felső sarokban a zászlók segítségével.
  • Kérni fog egy szponzor számot , akkor írd be ezt 449611 és kattints az ellenőrzésre! 

 

                 

 

 

A többi Biocom termékek rövid összefoglalója.:

 

Fogkrém: herpeszre grapefruitmag cseppel éjszakára rákenni vékonyan, hűsít, szárít, amikor kezdődik a herpesz, már érdemes alkalmazni, úgy, hogy még nem is látszik, csak éget!
Bőrkirepedés: máj és epe rossz működése okozza sok
esetben, nagyon jó rá a krémszappan, és a kézkrém
felváltva kenve!
Mirtill spray: bőrfertőtlenítés, égés, hónaljápolás,
lábszárfekély esetén is kiváló, valamint különböző
csípésekre, mirtill krémmel is akár, felváltva alkalmazható,
kicsit csíp, viszont utána hűsít!
Hair Nice A hajápló család együttes használata nagyon ajánlott, kiváltva ezzel a különböző vegyszeres hajápolókat, samponokat, amik roncsolják a fejbőrt!
Botanifique A natúrkozmetikumok is táplálják a bőrön keresztül a sejteket, a szervezetünket, ráadásul fiatalon tartják a bőrt!
SCD Clean Vegyszerek kiiktatására kiváló a Clean soft takarítószer, ami még légfrissítőként is szolgál, és úgy fertőtlenít, hogy háttérbe szorítja a káros bacikat, meghagyva a jó baktériumokat, ráadásul gazdaságos is!
Ökonet mosógélek  Foszfátmentesen moshatsz ha a Biocomos mosógéleket, és öblítőket használod! Nem allergizálnak, nincs viszketés stb...
Mosogatás biocomos mosogatószerrel, gumikesztyű, és mindenféle kézirritáció, kézkiszáradás nélkül!
Az  SCD AGRO használatával a növényeket és annak talaját tudod BIO szinten táplálni, növelve ezzel a terméshozamot, és a növények egészségét!
Mérgekből sok, ásványi anyagokból kevés van az emberi szervezetben, a megváltozott mikrokörülmények, és adalékokkal dúsított ételeink következtében!
Grapefruitmag csepp segíti az epe ürülését, javítja az emésztést! Este 23 és 01 óra között aki felkel, annak az embernek az epéje rosszul működik! Mindig legyen otthon grapefruit csepp, kiváló kiegészítője a Regenornak is!
Q VITÁL- A coenzym pótlás rendkívül fontos! A máj táplálja a szívet, akinek a májával gond van, annak nagyon fontos a Q vitál, mert gyengül a szív funkciója ez esetben! Reggel délben érdemes szedni, kevesebbe kerül mint egy normális kávé!!!
D Vitamin: rendszeresen szedni kell, mivel a napon nem tartózkodhatunk eleget, az UV sugarak miatt, ezért még nyáron is érdemes napi 1 szem legalább! Gyulladások, daganatok esetén napi 2-3 szem 5000es is szükséges lehet, kúraszerűen!
Immun Supreme (algakomplex): Teljes értékű komplex táplálék!!!
Digest complex: Hasnyálmirigy enzymek vannak benne! Fehérjebontásban segít! Kúraszerűen érdemes egy egy dobozzal elfogyasztani negyendévente belőle, de állandó használatra is kiváló, főleg azoknál, akiknél gyengült a hasnyálmirigy működése!
Mikrobiom Pro por: Egy igazi enzymbomba a szervezetnek! Mindenkinek ajánlott, harmonizálja a szervezetet!
A Tej és tejtermékeket, valamint a glutént érdemes kiiktatni az életünkből, legalább egy hónapra, és jelentős javulás állhat be!
A Circuline és a Ginkgo Biloba nagyon fontos értisztítók, gyulladásokat tudják csökkenteni!
A Ginkgo Biloba nagyon sokat segít a veseeredetű problémáknál, kis ér problémák esetében!
STRESS Formula: túl stresszes, aggódós embereknek, akiknek a mellékveséjük illetve a pajzsmirigyük rendetlenkedik, nekik nagyon fontos! Agyalós embereknek, és akiknek bélproblémáik vannak, mivel bélnyugtató hatású is! Nőknél nagyon jótékonyan hat a hormonális egyensúlyra!
KRILL kapszula-Segíti az epeürülést, és mindenféle gyulladás esetén érdemes alkalmazni! Intenzívebb gyulladások esetén akár 2x2 2x3 naponta! Gyerekeknél okosító vitamin!
OLAJFALEVÉL kapszula: gyulladásoknál kiváló, viszont ha valaki túl érzékenyen reagál rá, akkor inkább az Immune Plus-t szedje, és vagy Colostrumot!!!
A Colostrum főleg gyermekeknél kiváló, de felnőtteknél, ér/ bélgyulladásoknál, aranyérnél ,sőt tumoroknál is lehet jól alkalmazni!
Bélhártyák gyulladására: Colostrum, Krill kapszula, és tejmentes táplálkozás!
TURMERIC: oltja a májban keletkező tüzet, ami a gyulladások fő okozója!
Az epe és a bél az Idegrendszerért felelős!
Visszapótlásokra kiváló a Mikrobiom+Herbal és a Mikrobiom+Flóra plus kombináció egyaránt!
Flora Plus probiotikum 8 féle baktérium törzzsel! Tisztítókúrák után mindenképp be kell szedni egy-két doboz Flóra plus-t!!!
A Natulax segíti a székletürítést, egy intenzívebb bélperisztaltikát generálva! Évente érdemes egy két dobozzal megcsinálni,vagy egy egy doboz Intestinal 10 napos kúrát!
NONI: kiváló nyirok és májtisztító hatású, ugráló vérnyomás esetén, hangulatjavító hatása is van!
Corall Calcium, vagy Calcium-Magnesium- a vér és a szervezet lúgosítása, izmok jó működése, szívműködés rendbetétele, csontok erősítése céljából, hörgőtágító is!
MSM-C vitamin Italpor- a c vitamin és a benne lévő MSM (természetes kén), kiváló gyulladásokra, és ő a sejtek védőőre is!
Túlsúly esetén vagy nagyobb tisztításnál a legesleghatékonyabb a Regenor!!!
1cm-es vesekő elhajtása: Noni, Colostrum, VitaMin with Greens 2x1, este 2 szem Prostata support!!!
Crohn betegségre: gyulladáscsökkentésre:Krill olaj, Mikrobiom valamint tej és gluténmentes diéta!

 

 

 

Vita Crystal Q10 koenzim kapszula

Miért jó ???

 

A Q10 alkalmazása elsősorban szív- és érrendszeri betegségek esetén - mint például a pangásos szívbetegség, koszorúér betegség, magas vérnyomás - van jó hatással. A méregtelenítési folyamatok hatásfoka nő, az öregedési folyamat lassul, a sejtek élete meghosszabbodik.

 

Termékleírás

A koenzim Q10 a test saját hatóanyaga, melyet ubiquinonnak neveznek.
A koenzim Q10 elsőrendű antioxidáns tulajdonságú és valamennyi sejt működéséhez nélkülözhetetlen.

A koenzim Q10 katalizátorként támogatja a sejtek energiapótlását.
A sejtek energiaközpontjának a felépítésében is részt vesz, és kulcsszerepet játszhat a sejten belüli folyamatokban. A Q10 úgy működik, mint az energiát termelő erőművek. A táplálékkal fölvett energia, biokémiai folyamatok során a szervezet által felhasználható formába alakul át. Szervezetünk koenzim Q10 szintje korunk előrehaladtával csökken.

A Q10 nem egy testidegen anyag, hiszen szervezetünk is termeli, de nem mindig megfelelő mennyiségben! Megszokott táplálkozással szinte lehetetlen a szervezet számára biztosítani a szükséges mennyiségű Q10 koenzimet (ennek az anyagnak a természetes forrása - makréla, lazac, szardínia, marhaszív és máj), ezért szükséges a pótlólagos szedése.

Alkalmazás:
- A Q10 alkalmazása elsősorban szív- és érrendszeri betegségek esetén - mint például a pangásos szívbetegség, koszorúér betegség, magas vérnyomás - van jó hatással.
- A méregtelenítési folyamatok hatásfoka nő, az öregedési folyamat lassul, a sejtek élete meghosszabbodik.
- Különféle látási problémák esetén is alkalmazható, igen jó hatású szürkehályog kialakulása ellen.
- Erős antioxidáns, valamint segítheti az immunrendszer sejtjeinek működését, mivel ezek igen energiaigényesek.

Tízféle közönséges Q-koenzim létezik, de közülük egyedül a Q10 található meg az emberi szövetekben.

Összetevők:
Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), Q10 coenzym.
A kapszula borítása: színezék (titán-dioxid), zselatin.
A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom anélkül is elfogyasztható.

Felhasználási javaslat:
1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

Hatóanyag napi adagban: 1 kapszula  Q10 coenzym 10 mg
Összes polifenol 10 mg
Ebből: flavonoid 7 mg
Resveratrol 0,005 mg 0,01 mg

 

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed , akkor gyere el az ALCSIHORGASZHELY-re és beszélgessünk egy kellemeset

horgászás közben , vagy írj egy e-mailt nekem.

( alcsihorgaszhely @ gmail . com , +36 . 30 . 2694950 ) 



VISSZA

Kapcsolat

  Cím

5000 Szolnok , Alcsisziget utca 142 - 177.

 

  Telefon

 

+36 . 30 . 2694950

 

  E-mail

 

alcsihorgaszhely @ gmail . com

 

  Nyitvatartás

 

Az ÉV minden napján - 00:00 - 24:00 órában foglalás alapján !!!

Itt kikapcsolódásod közben is PÉNZT kereshetsz !!!